Κατέθεσε στην Αστυνομία ο Παπαδάκης – Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για τους στημένους αγώνες

Κατέθεσε στην Αστυνομία ο Παπαδάκης – Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για τους στημένους αγώνες

Ό εμφύλιος που προέκυψε στην ΕΔΕΚ, καθώς και οι καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, τέθηκαν επί τάπητος κατά την σύσκεψη στο αρχηγείο της Αστυνομίας από τον αρχηγό του σώματος Κύπρο Μιχαηλίδη.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης, πέρασε το κατώφλι του αρχηγείου και συναντήθηκε με τον Κύπρο Μιχαηλίδη. Θέμα τις συζήτησης τους είναι οι κατηγορίες του Σιζόπουλου. Ο αρχηγός της Αστυνομίας, δήλωσε πως ο κ. Παπαδάκης, κατέθεσε και πως εάν χρειαστεί θα κληθεί για κατάθεση και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Όσο αφορά τις καταγγελίες για στημένους αγώνες, ο Κύπρος Μιχαηλίδης είπε πως δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές και καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας, σχετικά με το

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE