Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για τους ύποπτους αγώνες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για τους ύποπτους αγώνες – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της Αστυνομίας μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το Σάββατο (15-02-2020).

Σε ότι αφορά το ένα από τα θέματα που απασχόλησε τη σύσκεψη, αυτό με τους ύποπτους ποδοσφαιρικούς αγώνες, η Αστυνομία αναφέρει:

«Οι εξελίξεις στη διερεύνηση των δύο σοβαρών υποθέσεων, που εξετάζει η Αστυνομία για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων και τις εκατέρωθεν καταγγελίες Σιζόπουλου – Παπαδάκη στην ΕΔΕΚ, ήταν το θέμα συζήτησης έκτακτης σύσκεψης, που συγκάλεσε το πρωί, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ο Αρχηγός της Δύναμης κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.

Η σύγκλιση της σημερινής σύσκεψης κρίθηκε επιβεβλημένη, από την ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς και οι δύο υποθέσεις αξιολογούνται ως άκρως σημαντικές και σοβαρές.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν πέρα από τον Αρχηγό, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων κ. Δημήτρης Δημητρίου, η διεύθυνση του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου και οι επικεφαλής των δύο ανακριτικών ομάδων, που συστάθηκαν για διερεύνηση των δύο υποθέσεων.

Κατά τη σύσκεψη, έγινε εκτενής ενημέρωση, για την πορεία των ερευνών για τις δύο υποθέσεις, ενώ μετά από συζήτηση, δόθηκαν από πλευράς ηγεσίας, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για την μετέπειτα πορεία των ανακρίσεων.

Η ηγεσία της Αστυνομίας, κρίνοντας ως εξαιρετικά σημαντικές τις δύο υποθέσεις, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ερευνών».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.