Ανακοίνωση Απόλλωνα για εισιτήρια, ταμεία και εισόδους ΓΣΠ ενόψει του ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση Απόλλωνα για εισιτήρια, ταμεία και εισόδους ΓΣΠ ενόψει του ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ

Ανακοίνωση Απόλλωνα όπου ενημερώνει για ταμεία και εισόδους του ΓΣΠ ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον σημερινό (15/02 – 17:00) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 15:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 10 ευρώ

Μαθητικό: 5 ευρώ.

Παιδικό: 1 ευρώ

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ εισιτηρίου από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο. (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους στο γήπεδο, θα μπορούν να το πράξουν στο ταμείο το οποίο βρίσκεται στην Βόρεια Κερκίδα του Στάδιού ΓΣΠ, όπου και θα καθίσουν.

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.