Μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο αιώνιο η Ομόνοια U16!

Μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο αιώνιο η Ομόνοια U16!

Νικήτρια στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αναδείχθηκε σήμερα η Ομόνοια U16.

Αναλυτικά η ενημέρωση από Ομόνοια:

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε με 2-1 χάρη στα γκολ των Ασημένου και Γεωργίου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ποιοτικό και από τις δύο ομάδες με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι καλύτερη και να πανηγυρίζει δίκαια το «τρίποντο».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Ντουμή, Καΐαφα, Γρούτα, Μακρυγιώργη, Ανδρέου, Πίσση, Ναθαναήλ, Ασημένο, Στασή, Κυλίλη και Παυλόπουλο. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Θεοδώρου, Γεωργίου και Χριστοφόρου.

Πλέον, η ομάδα μας ανέβηκε στους 9 βαθμούς και «έπιασε» τον ΑΠΟΕΛ στην 3η θέση της βαθμολογίας. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (22/02) απέναντι στον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE