ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο πτήσεις προσγειώθηκαν έκτακτα στο αεροδρόμιο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο πτήσεις προσγειώθηκαν έκτακτα στο αεροδρόμιο

Δύο πτήσεις προσγειώθηκαν έκτακτα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, το Σάββατο 15/02 τα ξημερώματα.

Πρόκειται για μια πτήση της British Airways με 201 επιβάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας, μέχρι να διευθετηθεί η επιστροφή τους. Η πτήση ήταν από το Λονδίνο και είχε προορισμό το Κάιρο.

Η δεύτερη ήταν πτήση της Alitalia, η οποία ξεκίνησε από την Ρώμη με προορισμό το Κάιρο. Οι επιβάτες δεν παρέμειναν στην Κύπρο και το αεροπλάνο τους επέστρεψε πίσω στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία των προσγειώσεων ήταν οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE