Πετεβίνος: «Δεν έπρεπε να ήταν στον αγωνιστικό χώρο…»

Πετεβίνος: «Δεν έπρεπε να ήταν στον αγωνιστικό χώρο…»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στην Cablenet.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε κι άλλα καλά παιχνίδια, θέλαμε όμως διάρκεια. Αυτό που ψάχνουμε είναι σταθερότητα και ότι έγινε η δουλειά που χρειαζόταν για να την παρουσιάσουμε στο παιχνίδι, είχαμε ψυχολογία και αντιλαμβάνεστε πως είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σε οποιοδήποτε άθλημα. Είχαμε υπομονή, πρεσάραμε ψηλά αν και ο Απόλλωνας είχε την κατοχή, εμείς πιέζαμε και αυτό πράξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είμασταν εμείς η ομάδα με τις πιο καθαρές ευκαιρίες. Ο Απόλλωνας κέρδισε μέτρα στο 2ο ημίχρονο, όμως ο Σακέτι έπρεπει να αποβληθεί παρά το πολύ ωραίο γκολ που έβαλε, δεν έπρεπε να ήταν στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε ξεκάθαρη κάρτα, δεν μας επηρέασε όμως. Νιώθουμε ότι έσπασε μια κατάρα με τα γκολ στο τέλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE