Τόσακ: «Ο καιρός εδώ θυμίζει… Ουαλία»!

Τόσακ: «Ο καιρός εδώ θυμίζει… Ουαλία»!

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Τάσος Μάρκου», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Πάφο FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Κάμερον Τόσακ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, το απόλαυσα και ευχαριστώ τον αντίπαλο για την υποδοχή. Ο καιρός εδώ θυμίζει Ουαλία. Ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες λόγω των ανέμων.

Έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ, αλλά είμαι ευχαριστημένος για την άμεση αντίδραση της ομάδας.

Αυτό είναι που θέλω να διδάξω στους παίκτες μου, όταν μένουμε πίσω στο σκορ.

Ήμασταν λίγο νευρικοί στο δεύτερο ημίχρονο, αν και είχαμε την κατοχή μπάλας και γι΄ αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευκαιρίες.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE