ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΡΩΤΟ από τα τρία βήματα εξάδας – Ο… Γκοντάλ καθορίζει το πλάνο με Ομόνοια!

Το ΠΡΩΤΟ από τα τρία βήματα εξάδας – Ο… Γκοντάλ καθορίζει το πλάνο με Ομόνοια!

Ντέρμπι σήμερα για την ΑΕΛ, η οποία η ώρα 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο αντιμετωπίζει την Ομόνοια, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η τεχνική ηγεσία της Λεμεσιανής ομάδας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δεν αποκλείεται, έτσι, να προβεί σε κάποια ή κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει, είτε για τον θεσμό του πρωταθλήματος είτε για το κύπελλο.

Ο στόχος της παρουσίας της ΑΕΛ στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος στη β΄ φάση… περνάει μέσα από το απογευματινό εντός έδρας παιχνίδι, έτσι ο Ντούσαν Κέρκεζ αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα, το οποίο ευελπιστεί ότι θα παλέψει και θα δώσει τα πάντα, για να πάρει το τρίποντο η Λεμεσιανή ομάδα.

Η αλλαγή ή οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο βασικό σχήμα της ΑΕΛ, εξαρτώνται κατά πολύ, στο πως έχει ο βαθμός ετοιμότητας του Γκοντάλ. Εάν και εφόσον ο Σλοβάκος αμυντικός είναι πανέτοιμος για δράση, τότε δεν αποκλείεται μετά από καιρό να πάρει φανέλα βασικού. Εάν ο Γκοντάλ είναι στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ, τότε θα έχει δίπλα του τους Αντρέ Τεϊσέιρα και Ράσο, στην τριάδα στην άμυνα.

Άρα, ο Γκαζτανιάγα είτε θα μεταφερθεί στον χώρο του κέντρου είτε θα πάει στον πάγκο. Εάν ο Ισπανός παίκτης βρεθεί στον χώρο του κέντρου, τότε θα έχει έναν εκ των Ζντραβκόφσκι ή Μεντόγεβιτς ως παρτενέρ ως ανασταλτικά χαφ, με τον άλλον να είναι στον πάγκο.

Ο Βοζίνια για ακόμη ένα παιχνίδι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα είναι ένας εκ των Κυριάκου ή Αντωνίου, με Αβραάμ στο αριστερό. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ένας από τους Αντάμοβιτς ή Αγκάνοβιτς ή Γερολέμου ή Γκαζαριάν.

Για επιθετικό δίδυμο, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα υποδείξει δύο από τους Χουράδο, Μαέ και Τόρρες.

Η ΑΕΛ με 26 βαθμούς και με τρία παιχνίδια να εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της α΄φάσης του πρωταθλήματος θέλει τη νίκη στο πρώτο εξ αυτών για να διατηρήσει αυξημένες πιθανότητες για παρουσία της στον όμιλο της πρώτης εξάδας στη β΄ φάση.

Σε ένα παιχνίδι, όπως το απογευματινό, όπου οι ενδείξεις λένε ότι ο κόσμος της Ομόνοιας θα είναι περισσότερος από αυτής της ΑΕΛ μέσα στο Τσίρειο Στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πισωγύρισμα» στα καύσιμα - Οριακές αυξήσεις στα πρατήρια - Παίρνει την ανιούσα ο «μαύρος χρυσός»

Τα «χρυσά» κλειδιά της ΑΗΚ: Δικαιολογούνται τα 26 ευρώ; - Φωτογραφία απεικονίζει γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται

Νέα τραγωδία: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 79χρονος Μιχαλάκης Γεωργίου που παρασύρθηκε από οδηγό ενώ διασταύρωνε

Χειροπέδες σε 41χρονο: Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας - Καταζητείτο στη Γερμανία για οικονομική απάτη

Power of Love: Προκλητικός και πάλι ο Πελετιέ - «Όταν η γυναίκα κλαίει μπροστά σου το κάνει για να σε χειραγωγήσει»



Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Καμία ελπίδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό - Η άρνηση Τατάρ και τα παιχνίδια του Κόλιν Στιούαρτ εις βάρος της Λευκωσίας

Η τελευταία πράξη της αποστολής της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ φαίνεται ότι γράφτηκε στο Λονδίνο κατά τη συνάντηση που είχε η κα Ολγκίν με τον Ερσίν Τατάρ, η οποία σύμφωνα με κύκλους γύρω από τον κατοχικό ηγέτη είχε την αναμενόμενη κατάληξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top