Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Βρετανός πέθανε ενώ εργαζόταν στο Μπαρμπαρός

Άνδρας 53 ετών, βρετανικής καταγωγής, που εργαζόταν στο τουρκικό σεισμογραφικό Μπαρμπαρός Χαϊρετίν Πασιά το οποίο βρίσκεται εντός της κυπριακής ΑΟΖ, αισθάνθηκε το Σάββατο 15/02 το πρωί αδιαθεσία και απεβίωσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την Κίπρις, ο Christopher Ross Macculloch μεταφέρθηκε με ελικόπτερο που πέταξε από την Τουρκία στο σεισμογραφικό και από κει στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο εγγύς Ανατολή, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών – όπως αναφέρεται - γύρω στις 11.45 άφησε την τελευταία του πνοή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE