Γενέθλια για την Αλκή

Γενέθλια για την Αλκή

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για την Αλκή την Αθάνατη του Κυπριακού ποδοσφαίρου αλλα και για τους φίλους της ομάδας .

Σαν σήμερα το 1948 , 10 Απριλίου ιδρύθηκε η Αλκή η οποία μετά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε έπεσε κατηγορίες αλλα και άλλαξε ονομασία προσθέτοντας και την τοποθεσία Ορόκλινης δίπλα από το Αλκή.

Η ομάδα φέτος με τον Λούη Στεφανή στον πάγκο αλλα και με τον Άντι Λοππα στο πηδάλιο του σωματείου πήραν την πρώτη από τις ανόδους που θέλουν και όλοι ελπίζουν πως σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει εκεί οπού ανήκει . Στην πρώτη κατηγορία αλλα πανω πάνω όλα με θα ξεχειλίζει από υγεία. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE