ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πάσα μυστικότητα για τον 38χρονο από τη Λάρνακα –Γνωστός με προσωνύμιο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πάσα μυστικότητα για τον 38χρονο από τη Λάρνακα –Γνωστός με προσωνύμιο

16:28 – Σοβαρούς λόγους να είναι φειδωλή σε σχέση με τον 38χρονο που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονική απόπειρα της Κυριακής (16/02) στην Αγία Νάπα, έχει η Αστυνομία.

Είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά την ενημέρωση που δίδει για τον συλληφθέντα, κι ούτε καν τα αρμόδια στελέχη του σώματος μπαίνουν στη διαδικασία να αναφέρουν κατά πόσον έχει απασχολήσει ή όχι τις Αρχές στο παρελθόν.

Ούτε αναφέρονται περισσότερα σε σχέση με τη μορφή των στοιχείων που προέκυψαν εναντίον του, αν δηλαδή κατέληξαν στον συγκεκριμένο κατόπιν κατάθεσης ή τεκμηρίου.

Το μόνο που έχει διαρρεύσει για την ώρα είναι ότι ο 38χρονος είναι Ελληνοκύπριος, ότι διαμένει στη Λάρνακα και ότι φέρει συγκεκριμένο προσωνύμιο (που παραπέμπει σε έδεσμα της αμερικανικής κουζίνας).

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αστυνομία συνεχίζει με πάσα σοβαρότητα τις εξετάσεις για την υπόθεση, λαμβανομένου υπόψιν και του εγκλήματος που συντελέστηκε, δηλαδή το άνοιγμα πυρ σε δημόσιο χώρο και η στοχοποίηση ανυπεράσπιστων πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE