ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πάσα μυστικότητα για τον 38χρονο από τη Λάρνακα –Γνωστός με προσωνύμιο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πάσα μυστικότητα για τον 38χρονο από τη Λάρνακα –Γνωστός με προσωνύμιο

16:28 – Σοβαρούς λόγους να είναι φειδωλή σε σχέση με τον 38χρονο που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονική απόπειρα της Κυριακής (16/02) στην Αγία Νάπα, έχει η Αστυνομία.

Είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά την ενημέρωση που δίδει για τον συλληφθέντα, κι ούτε καν τα αρμόδια στελέχη του σώματος μπαίνουν στη διαδικασία να αναφέρουν κατά πόσον έχει απασχολήσει ή όχι τις Αρχές στο παρελθόν.

Ούτε αναφέρονται περισσότερα σε σχέση με τη μορφή των στοιχείων που προέκυψαν εναντίον του, αν δηλαδή κατέληξαν στον συγκεκριμένο κατόπιν κατάθεσης ή τεκμηρίου.

Το μόνο που έχει διαρρεύσει για την ώρα είναι ότι ο 38χρονος είναι Ελληνοκύπριος, ότι διαμένει στη Λάρνακα και ότι φέρει συγκεκριμένο προσωνύμιο (που παραπέμπει σε έδεσμα της αμερικανικής κουζίνας).

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αστυνομία συνεχίζει με πάσα σοβαρότητα τις εξετάσεις για την υπόθεση, λαμβανομένου υπόψιν και του εγκλήματος που συντελέστηκε, δηλαδή το άνοιγμα πυρ σε δημόσιο χώρο και η στοχοποίηση ανυπεράσπιστων πολιτών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top