Δεν μας ΠΑΡΑΤΑΤΕ βρε… «ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ» Ισπανοί!

Δεν μας ΠΑΡΑΤΑΤΕ βρε…  «ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ» Ισπανοί!

Το πιο hot θέμα της επικαιρότητας τις τελευταίες ώρες, είναι η «αποκάλυψη» Ισπανικού Μέσου, ότι εδώ στην Κύπρο, έχουμε στάβλο.

Μόλις διάβασα τι υποστηρίζουν οι «παλιο-Ισπανοί», ξέρετε τι σκέφτηκα;

Δεν μας φτάνουν όλα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθαν κι οι δημοσιογράφοι από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου, να μας «πουλήσουν εξυπνάδες», ότι τάχα μου εδώ κάτω «σημαδεύουμε τις τράπουλες».

Είστε κι αχάριστοι συν τοις άλλης. Δώσαμε κάμποσο ψωμί (και παντεσπάνι) σε τόσους συμπατριώτες σας, τα τελευταία χρόνια κι αντί να μας σέβεστε, ξεκινήσατε «καμπάνια» δυσφήμισης του ποδοσφαίρου μας.

Δείτε βρε τα δικά σας και αφήστε μας ήσυχους. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE