Χάνει (και) Λίβερπουλ τελικά ο Φέλιξ!

Χάνει (και) Λίβερπουλ τελικά ο Φέλιξ!

Ανήμπορος να προλάβει το πρώτο ματς της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ έμεινε ο Ζοάο Φέλιξ, καθώς η φαρυγγοαμυγδαλίτιδα από την οποία ταλαιπωρείται τον διατηρεί νοκ-άουτ.

Τα προβλήματα στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν λύνονται για τον Τσόλο Σιμεόνε, με τον Ζοάο Φέλιξ να μένει εκτός των πλάνων του για το ματς με την Λίβερπουλ.

Παρά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό του στο πόδι, η φαρυγγοαμυγδαλίτιδα που υπέστη ο Πορτογάλος εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί και καθιστά απαγορευτική την συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι με τους Reds για τους «16» του Champions League (18/2, 22:00).

Έτσι, ο Πορτογάλος στράικερ προστίθεται στις απουσίες των Ντιέγκο Κόστα και Κίεραν Τρίπιερ, που επίσης αναμένονταν στην διάθεση του «Τσόλο», αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι έτοιμοι.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE