Υπέρ δυο κρατών που θα ζουν δίπλα-δίπλα, τάσσεται ο Ersin Tatar

Υπέρ δυο κρατών που θα ζουν δίπλα-δίπλα, τάσσεται ο Ersin Tatar

Ο «πρωθυπουργός» Ersin Tatar εξέφρασε την ανάγκη για την ύπαρξη δύο κυρίαρχων και ισότιμων κρατών που θα ζουν δίπλα - δίπλα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ, σε εκδήλωση στην κατεχόμενη Μόρφου, ο κ. Tatar ανέφερε ότι οι εγγυήσεις της Τουρκίας αποτελούν τη μεγαλύτερη διασφάλιση της ασφάλειας των Τ/κ.

Αναφερόμενος στις επικείμενες «εκλογές», είπε ότι η «ΤΔΒΚ» χρειάζεται έναν «πρόεδρο» που θα μπορεί να προωθήσει την υπόθεση Τ/κ διεθνώς και που να πιστεύει στην «ΤΔΒΚ».

Είπε ότι αν εκλεγεί θα εργαστεί για την ανάπτυξη πολιτικών στη βάση των «πραγματικοτήτων» στο νησί αντί να δημιουργεί ελπίδες στους πολίτες για την επίτευξη μιας ομοσπονδιακής λύσης, κάτι που είναι ξεκάθαρα ανέφικτο, κατά την έκφρασή του.

«Το καθήκον μας θα είναι να ενισχύσουμε την ΤΔΒΚ αναπτύσσοντας τις σχέσεις μας με την Τουρκία», είπε και πρόσθεσε ότι τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί με το να δημιουργείται ένσταση με την Τουρκία.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE