Υπέρ δυο κρατών που θα ζουν δίπλα-δίπλα, τάσσεται ο Ersin Tatar

Υπέρ δυο κρατών που θα ζουν δίπλα-δίπλα, τάσσεται ο Ersin Tatar

Ο «πρωθυπουργός» Ersin Tatar εξέφρασε την ανάγκη για την ύπαρξη δύο κυρίαρχων και ισότιμων κρατών που θα ζουν δίπλα - δίπλα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ, σε εκδήλωση στην κατεχόμενη Μόρφου, ο κ. Tatar ανέφερε ότι οι εγγυήσεις της Τουρκίας αποτελούν τη μεγαλύτερη διασφάλιση της ασφάλειας των Τ/κ.

Αναφερόμενος στις επικείμενες «εκλογές», είπε ότι η «ΤΔΒΚ» χρειάζεται έναν «πρόεδρο» που θα μπορεί να προωθήσει την υπόθεση Τ/κ διεθνώς και που να πιστεύει στην «ΤΔΒΚ».

Είπε ότι αν εκλεγεί θα εργαστεί για την ανάπτυξη πολιτικών στη βάση των «πραγματικοτήτων» στο νησί αντί να δημιουργεί ελπίδες στους πολίτες για την επίτευξη μιας ομοσπονδιακής λύσης, κάτι που είναι ξεκάθαρα ανέφικτο, κατά την έκφρασή του.

«Το καθήκον μας θα είναι να ενισχύσουμε την ΤΔΒΚ αναπτύσσοντας τις σχέσεις μας με την Τουρκία», είπε και πρόσθεσε ότι τίποτα δεν μπορεί να επιτευχθεί με το να δημιουργείται ένσταση με την Τουρκία.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE