Χαμπουλλάς για χειραγωγημένους αγώνες: «Μου έλεγαν που να νεκατωθείς με τους φούρπους, δεν ξέρεις τι γίνεται;»

Χαμπουλλάς για χειραγωγημένους αγώνες: «Μου έλεγαν που να νεκατωθείς με τους φούρπους, δεν ξέρεις τι γίνεται;»

O Eυγένιος Χαμπουλλάς, όντας καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για Μπάλα», πήρε θέση και για τους χειραγωγημένος αγώνες.

Τι είπε:

«Η θέση μας που θα τεθεί στην ομοσπονδία και τον υπουργό δικαιοσύνης, είναι να υπάρξει μόνιμη μονάδα στην αστυνομία. Αν θέλουμε να καθαρίσουμε τον στάβλο του Αυγέα να έχουμε ομάδα που θα ασχολείται μόνιμα με το οικονομικό έγκλημα στο ποδόσφαιρο. Όχι να έχω 6-7 άτομα και κάθε φορά να τρέχουν. Να είμαστε προμηθείς. Τα λεφτά είναι πολλά και η στοιχηματική δραστηριότητα έντονη. Ο υγιείς ο φίλαθλος έχει αισθητήριο και καταλαβαίνει τι γίνεται. Δεν του γελάς του φιλάθλου. Μιλώ γενικά όχι για το δημοσίευμα. Όταν αναλάμβανα, μου έλεγαν που να νεκατωθείς με τους φούρπους, δεν ξέρεις τι γίνεται; Είμαι αποφασισμένοι με τον κ. Πουλλαίδη να έχουμε σωστή και έντιμη συμπεριφορά. Να έχουμε προτάσεις για αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων και τις πηγές τους. Έχω δει κι εγώ κάποια δημοσιεύματα. Οφείλουν να ενημερώσουν αν ήταν υπόψη των αρχών αυτές οι καταγγελίες και αν ήταν να μας που τι έκαναν ή τι μπορούσαν να κάνουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE