ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Κατάγγειλε κλοπή κυνηγετικού όπλου και θα πληρώσει τις συνέπειες του νόμου

ΠΑΦΟΣ: Κατάγγειλε κλοπή κυνηγετικού όπλου και θα πληρώσει τις συνέπειες του νόμου

Υπόθεση κλοπής κυνηγετικού όπλου από όχημα διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου, καταγγέλθηκε την Τρίτη 18/02 στο ΤΑΕ Πάφου από 49χρονο Ε/κ ότι άγνωστο πρόσωπο έκλεψε από το αυτοκίνητό του την ίδια μέρα, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην Πάφο ένα κυνηγετικό όπλο.

Εξετάσεις στην σκηνή αλλά και επιστημονικές εξετάσεις στο όχημα του παραπονούμενου έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου ενώ εξετάστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην περιοχή και τα στοιχεία αξιολογούνται.

Ο παραπονούμενος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο δικαστήριο με την κατηγορία της μη ασφαλής φύλαξης του κυνηγετικού του.

Οι εξετάσεις για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top