Εξάρα ο ΑΠΟΕΛ στο φιλικό! Δύο γκολ ο Πεχλιβάνης

Εξάρα ο ΑΠΟΕΛ στο φιλικό! Δύο γκολ ο Πεχλιβάνης

Μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στην Ομόνοια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο ΑΠΟΕΛ διέσυρε με 6-1 την Δόξα σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μακάρειο στάδιο.

Δύο γκολ σημείωσε ο Πεχλιβάνης και από ένα οι Αλωνεύτης, Εφραίμ, Χριστοφίδης και Παπαφώτης.

Η αρχική ενδεκάδα: Κίσσας, Ιωάννου, Χριστοφίδης, Αρτυματάς, Αντωνιάδης, Χριστοδούλου Γ., Βινίσιους, Παπαφώτης, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης, Ναφίου.

Αλλαγές στο ημίχρονο: Μέσα οι Εφραίμ, Κωνσταντίνου, Πεχλιβάνης. Έξω οι Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης και Nαφίου. 

Το σκορ άνοιξε ο Παπαφώτης για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του Φινκ ο Στάθης Αλωνεύτης με εκτέλεση πέναλτι. Ο Χριστοφίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο πρώτο μέρος.

Ο Πεχλιβάνης σημείωσε τα δύο επόμενα γκολ του ΑΠΟΕΛ, με τον Βινίσιους ακολούθως να δίνει τη θέση του στον Ασσιώτη. Ο Εφραίμ με πέναλτι έκανε το 6-0 για να μειώσει λίγο αργότερα η Δόξα. Τελευταία αλλαγή για το ΑΠΟΕΛ, στη θέση του Παπαφώτη ο Δ. Χαραλάμπους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Με τακτικές ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ - Δίνει το δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο -Τοποθέτηση Χρίστου Ορφανίδη

Αντιδράσεις προκάλεσε η  απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, η οποία δίνει δικαίωμα σε κάθε πολίτη να ψηφίζει σε εκλογικό συνέδριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE