ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πού φαίνεται να ποντάρουν για να εντοπίσουν τους συνεργάτες του 38χρονου– Ο ρόλος της φιλενάδας του

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Πού φαίνεται να ποντάρουν για να εντοπίσουν τους συνεργάτες του 38χρονου– Ο ρόλος της φιλενάδας του

Τη στιγμή που θεωρείται σίγουρη η καταχώριση υπόθεσης σε βάρος του 38χρονου Χ.Χ. για την απόπειρα φόνου σε καφεστιατόριο στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της Κυριακής (16/02), παραμένει ερωτηματικό για τα άλλα άτομα που πιθανόν να εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση.

Η προσπάθεια της Αστυνομίας για εντοπισμό ενδεχόμενων συνεργατών ή ηθικών αυτουργών του εγκλήματος που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων προσώπων, είναι δύσκολη.

Ωστόσο, οι ανακριτές της υπόθεσης εναποθέτουν τις ελπίδες τους στους στην αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 38χρονου συλληφθέντα.

Σε ό,τι αφορά την αλλοδαπή συμβία του 38χρονου, η οποία φέρεται να τον συνόδευε μαζί του τις μέρες που διανυκτέρευσε στην Αγία Νάπα, δεν προκύπτει για την ώρα ανάμειξή της.

Όπως πληροφορούμαστε, η κοπέλα ανακρίθηκε, αλλά δεν προέκυψε κάτι. Οι ισχυρισμοί της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE