Μπεργκ: «Εφόσον έχουμε παιχνίδι διαφυλάξαμε…» – Τι είπε για τον τραυματισμό Χούμποτσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: «Εφόσον έχουμε παιχνίδι διαφυλάξαμε…» – Τι είπε για τον τραυματισμό Χούμποτσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, με το πέρας του αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο με τη Δόξα Κατωκοπιάς, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Είχαμε ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες και να παίξουν νέοι, εξαιρετικός ο Λοίζου και ο Κακουλής, είχαμε τον έλεγχο στο 1ο μέρος. Εφόσον έχουμε παιχνίδι το Σάββατο διαφυλάξαμε ενέργεια και ρίξαμε τον ρυθμό, θέλαμε ένα 2ο γκολ. Επανήλθαν οι Μίκου-Ορτέγα και είχαν καλή απόδοση. Είμαι ευχαριστημένος με την πρόκριση. Ο Χούμποτσαν ένιωσε πόνο στο πόδι, αύριο θα ξέρουμε, είχε δέκα μέρες να παίξει, ίσως είναι κράμπα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE