Υπόθεση για στημένα: Σε δίκη Μασιάς - Κωνσταντίνου

Υπόθεση για στημένα: Σε δίκη Μασιάς - Κωνσταντίνου

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας θα καταχωρηθεί η υπόθεση την Πέμπτη (20/02) που αφορά αδικήματα για στημένους αθλητικούς αγώνες. Στην υπόθεση αυτή οι κύριοι εμπλεκόμενοι φαίνεται να είναι ο Πρόεδρος της Αγίας Νάπας και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου.

 

Η υπόθεση έχει να κάνει με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Οθέλου Αθηένου – Αγία Νάπα στο Κυπριακό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ φαίνεται να έχουν ολοκληρώσει μεγάλο μέρος των ερευνών τους και θα ζητήσουν να καταχωρηθεί η υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης για εκδίκασή της στο Κακουργιοδικείο.


Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν και άλλες καταθέσεις και οι εξετάσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν.


Οι ύποπτοι αναμένουν την απόφαση για το εάν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή εάν θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τη δίκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE