Τραγωδία στην Ελλάδα: Γυναίκα έχασε τη ζωή της τρώγοντας σουβλάκι

Τραγωδία στην Ελλάδα: Γυναίκα έχασε τη ζωή της τρώγοντας σουβλάκι

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη από πνιγμό την ώρα που έτρωγε σουβλάκι, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 19/2, στις Κομποτάδες Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 85χρονη γυναίκα πνίγηκε από ένα κομμάτι κρέατος, την ώρα που έτρωγε σουβλάκια. Ακολούθησε πανικός με τους δικούς της να προσπαθούν να τη βοηθήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE