ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το MILAN CAMP (VIDEO)

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το MILAN CAMP (VIDEO)

Αυλαία σήμερα (10/04) Μεγάλη Παρασκευή για το Milan Camp, που διεξήχθη για δεύτερη σερί χρονιά από την ΑΕΚ συνεργασία με τις φημισμένες Ακαδημίες της Μίλαν.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ:

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έζησαν την ανεπανάληπτη ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες και να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από τους εκ των κορυφαίων του είδους παγκοσμίως.

Μετά την τελευταία προπόνηση ακολούθησε ποδοσφαιρική αναμέτρηση, ανάμεσα στους προπονητές και τους υπεύθυνους από την μία και τους γονείς των νεαρών από την άλλη, με τους πρώτους να επικρατούν με 4-3. Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τον Mariano να χρίζεται MVP, αφού σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, με τους γονείς να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του αγώνα.

Το Milan Camp ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, με τον πρόεδρο της Ακαδημίας, Ιωσήφ Φράγκο να να ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του Milan Camp.

Επίσης ο διευθυντής του Milan Junior Camp, Angelo Laquintana δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος από την όλη οργάνωση και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. 

Ευχαριστούμε τους προπονητές των Ακαδημιών της ΑΕΚ για την σημαντική τους βοήθεια προς τους Ιταλούς προπονητές, την διεύθυνση και το προσωπικό του ΓΣΖ για την άψογη συνεργασία και την εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας, Princess Hotel, Top Kinisis Travel, McDonalds, Φούρνοι Πίριλλος, K&V Rental Cars, Vassos Eliades, Photos Photiades Group, Ταβέρνα Κυρά Γιώργαινα, Ψησταριά Α&Κ Μαυρής, Segafredo, Ammos Kitchen Bar και Rebuke.

Το Milan Camp 2 ήταν άκρως επιτυχημένο, όλοι όσοι συμμετείχαν και έζησαν από κοντά την εμπειρία δήλωσαν πλήρως ευχαριστημένοι και ήδη εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για την τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί την επόμενη χρονιά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Εγκαταστάθηκε κέντρο ελέγχου - Στη μάχη 13 εναέρια μέσα



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top