«Βόμβα» στην Παρί! Κατηγορείται για ποινικά αδικήματα ο πρόεδρος της!

«Βόμβα» στην Παρί! Κατηγορείται για ποινικά αδικήματα ο πρόεδρος της!

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Γενική Εισαγγελία στην Ελβετία κατηγορεί τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί για τον τρόπο που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Μουντιάλ του 2026 και του 2030 σε ορισμένες χώρες το «BeInSports», του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Η σχετική έρευνα είχε αρχίσει για πιθανή εμπλοκή του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαΐφί, στο «σκάνδαλο Ζερόμ Βάλκε» που αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επόμενων Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Θυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2016 είχε επιβληθεί στον Βάλκε, γενικό γραμματέα τότε της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ποινή αποκλεισμού 12 ετών και πρόστιμο 90.000 ευρώ καθώς αποδείχθηκε ότι είχε δωροδοκηθεί.

Νεότερα στοιχεία για το σκάνδαλο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έδειξε ότι, μεταξύ άλλων, ο Αλ Κελαϊφί έκανε δώρο στον Βάλκε μία βίλα στη Σαρδηνία που κοστολογείται στα επτά εκατ. ευρώ.

Η ελβετική Εισαγγελία έκανε την σχετική έρευνα εις βάρος του Αλ Κελαϊφί και ενός ακόμα επιχειρηματία των media με τις κατηγορίες της δωροδοκίας, δωροληψίας, απάτης, πλαστογραφίας και κατάχρησης εξουσίας στην υπόθεση ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των προσεχών Μουντιάλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE