ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΩΝ -ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ: «Μασιάς και Κωνσταντίνου συνωμότησαν μεταξύ 7-8/2 να διαπράξουν κακούργημα...»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΩΝ -ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ: «Μασιάς και Κωνσταντίνου συνωμότησαν μεταξύ 7-8/2 να διαπράξουν κακούργημα...»

Είναι σαφές πως για να κατηγορηθούν οι Μασιάς και Κωνσταντίνου για το κακούργημα της συνωμοσίας για χειραγώγηση του αποτελέσματος του αγώνα Οθέλλου - Αγία Νάπα, προέκυψαν συγκεκριμένα στοιχεία.

Μάλιστα, η αναφορά στο κατηγορητήριο είναι ξεκάθαρη και υποδηλώνει πως οι ανακριτές της Αστυνομίας και η κατηγορούσα Αρχή έχουν συγκεκριμένο μαρτυρικό υλικό ενώπιόν τους.

Στην 1η κατηγορία, αυτή της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επεξηγείται ότι οι κατηγορούμενοι «μεταξύ των ημερομηνιών 07-08/02/2020 συνωμότησαν να διαπράξουν κακούργημα, δηλαδή να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξάγετο στις 08/02/2020 μεταξύ του Οθέλλου Αθηένου και της Αγίας Νάπας, ώστε η ομάδα της Αγίας Νάπας να κερδίσει».

Όπως προκύπτει από τις πιο πάνω λεπτομέρειες του αδικήματος που αντιμετωπίζουν και συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, κατά τις εξετάσεις των μελών του ΤΑΕ Αρχηγείου προέκυψε μαρτυρικό υλικό.

Τώρα κατά πόσον αυτό το υλικό έχει να κάνει με τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των υπόπτων, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία της δίκης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top