ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Iταλός τουρίστας σκοτώθηκε από κατολίσθηση βράχων στην αρχαία πόλη της Πέτρας

ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Iταλός τουρίστας σκοτώθηκε από κατολίσθηση βράχων στην αρχαία πόλη της Πέτρας

Ιταλός τουρίστας σκοτώθηκε στην αρχαία πόλη της Πέτρας στην Ιορδανία, από κατολίσθηση βράχων. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (20/2).

Ο 35χρονος τουρίστας Αλεσάντρο Γκισόνι βρισκόταν στην Πέτρα μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του.

Η ιταλική πρεσβεία στο Αμμάν βρίσκεται σε επικοινωνία με το ΥΠΕΞ της Ιταλίας για διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του τουρίστα και διαβεβαιώνει ότι θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συγγενείς του θύματος.

Η Πέτρα είναι παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικός χώρος και κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατομμύρια τουρίστες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE