ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθυσμένος οδηγός, κινητός κίνδυνος – Αυστηρή ποινή από το Δικαστήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεθυσμένος οδηγός, κινητός κίνδυνος – Αυστηρή ποινή από το Δικαστήριο

Ποινή δεκαπενθήμερης φυλάκισης επέβαλε την Παρασκευή 21/02 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 35χρονο, για υπόθεση αμελής οδήγησης, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και χρήσης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στον 35χρονο στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 19 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λάρνακα, προσέκρουσε διαδοχικά στο κιγκλίδωμα του δρόμου και πινακίδα τροχαίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης, αφού σε τελικό έλεγχο άλκοτεστ, στον οποίο υποβλήθηκε, η μικρότερη ένδειξη ήταν 132μg%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.