Οι πρώτες εξετάσεις του Κάανεν

Οι πρώτες εξετάσεις του Κάανεν

Ο Τον Κάανεν ξέρει καλά και που ήρθε αλλα και τι θέλει η διοίκηση του Απόλλωνα τόσο από τον ίδιο αλλα και από την ομάδα του.

 Ο Ολλανδός ξέρει καλά πως το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος για τον Απόλλωνα αλλα και η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά ίσως το δεύτερο να είναι ένα σενάριο η ένας στόχος που θα πρέπει να το δεν μαζί με την διοίκηση αν θα είναι η όχι στην τεχνική ηγεσία των γαλάζιων. Αυτό όμως που ο κ Κάανεν ξέρει καλά είναι η αναγκαιότητα ο Απόλλωνας να στεφθεί πρωταθλητής στην φετινή χρονιά.

Αυτό το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή όταν δέχθηκε το τηλέφωνο από την Κύπρο και από τον Απόλλωνα. Το πρώτο μέλημα του κ Κάανεν είναι να μάθει καλά τώρα το έμψυχο υλικό και από την άλλη να δει τους αντίπαλους. Το πρώτο παιχνίδι είναι με την Ομόνοια και ο κ Κάανεν ασφαλώς θα δώσει τις πρώτες του εξετάσεις με αντίπαλο την ομάδα των πρασίνων.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE