Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον δημοσιογράφο του ΡΙΚ…

Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον δημοσιογράφο του ΡΙΚ…

Χθες βράδυ βγήκε προς τα έξω, ότι με εντολή του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη, δεν επετράπη η είσοδος στον δημοσιογράφο του ΡΙΚ Αντρέα Γεωργιάδη, να μπει στο ΓΣΠ για να μεταδίδει τον αγώνα με τη Βασιλεία. 

Είδηση που δεν διαψεύστηκε, ούτε απο το ΡΙΚ, ούτε από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. Νεότερες πληροφορίες φέρουν μάλιστα, τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, να έδωσε σήμερα το πρωί (νέα) εντολή να μην ισχύει πλέον τον «εμπάργκο» για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Πάντως, πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ, Σάββας Αριστοδήμου, έκανε ανάρτηση στο Facebook, όπου αναφέρει ότι δεν απαγορεύτηκε η είσοδος σε κανένα δημοσιογράφος του Ιδρύματος.

«Δεν εκδιώχθηκε ούτε απαγορεύτηκε η είσοδος σε αθλητικογράφο του ΡΙΚ από οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση σε σχέση με προσέχεις αγώνες.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζουμε ότι το ΡΙΚ αποφασίζει ποιοι παρουσιάζουν ή μεταδίδουν ποδοσφαιρικούς αγώνες». 


Τελικά τι να πιστέψουμε, εμείς οι αδαείς;

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE