ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και εκρπόσωπο της καγκελαρίας, οι δύο Ευρωπαίοι ηγέτες ήρθαν σε επαφή την Πέμπτη (21/02) με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για να εκφράσουν ανησυχίες σε σχέση με την ανθρωπιστική κατάσταση στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, όπου και μαίνονται συγκρούσεις. Προέτρεψαν δε τον Ρώσο Πρόεδρο να σταματήσει η σύρραξη στην περιοχή.
Μάλιστα, Μέρκελ και Μακρόν μίλησαν από κοινού με τον Πούτιν, κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Ξεκαθάρισαν και οι δύο πόσο ανησυχούν για την κατάσταση στη Συρία και ζήτησαν τον άμεσο τερματισμό των μαχών, καθώς και την χορήγηση ανθρωπιστικής βοήθειας.
Θέλησαν μάλιστα να συναντηθούν μαζί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, αλλά και με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, με προοπτική την πολιτική λύση για την Συρία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις