Ανακοίνωση ΕΑΚ: «Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα επιθυμεί να διευκρινίσει ότι έχει…»

Ανακοίνωση ΕΑΚ: «Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα επιθυμεί να διευκρινίσει ότι έχει…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου όπου αναφέρει: 

«Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα παρακώλυσης της εκτέλεσης του συνταγματικά κατοχυρωμένου δημοσιογραφικού λειτουργήματος, η ΕΑΚ επιθυμεί να διευκρινίσει ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς επίλυση των προβλημάτων.

Η ΕΑΚ παραμένει πιστή στην πάγια πολιτική της για επίλυση των διαφορών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μοναδικό γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των μελών της και την απρόσκοπτη εκτέλεση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE