Σολωμής: «Για να πλησιάσουμε…»

Σολωμής: «Για να πλησιάσουμε…»

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια παρουσιάζει…

«Να επιστρέψει στις νίκες είναι ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στην 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και θέλει τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο μέσος των «πρασίνων», Αλέξανδρος Σολωμής, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, όμως πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί για να πλησιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο γήπεδο του Προμαχώνα και θα αρχίσει στις 12:00».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE