ΚΥΠΡΟΣ

Κρίσιμος ο αγώνας με τον Απόλλωνα

Κρίσιμος ο αγώνας με τον Απόλλωνα

Η διακοπή για το Πάσχα αυτή την ώρα λειτουργεί σαν βάλσαμο στην Ομόνοια η οποία καλείτε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι που θα είναι καθοριστικό για την συνέχεια της προσπάθειας της για κατάκτηση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η Ομόνοια αυτή την ώρα είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει να περιμένει να δει και την εξέλιξη που θα έχει το ζευγάρι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ. Ο στόχος όμως για του πράσινους παραμένει ένας να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και παράλληλα να καταφέρει να πάρει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο θα αποτελέσει μια μεγάλη οικονομική ένεση για την διοίκηση.

Παράλληλα η διοίκηση αλλα και η τεχνική ηγεσία έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις για τα θέματα προγραμματισμού και μέσα στις επόμενες μέρες μάλλον θα γίνουν γνωστά και τα πρώτα αποτελέσματα.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top