Κοσμάς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα – Πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη…»

Κοσμάς: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα – Πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη…»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΕΝΠ, ο ποδοσφαιριστής της Παραλιμνίτικης ομάδας, Λοΐζος Κοσμάς.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Πρέπει να αποτελέσει τροφή για σκέψη η σημερινή μας εμφάνιση, γιατί δεν ήταν αυτή η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια.

Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να πάμε για δυναμικό τελείωμα στην πρώτη φάση απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το δυο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο φινάλε του αγώνα:

«Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε ολόκληρο το παιχνίδι, κάτι που δεν κάναμε. Όμως όπως είπα πριν, πρέπει να αποτελέσει παρελθόν αυτός ο αγώνας, να κρατήσουμε τα καλά και να δούμε πως θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE