Ζόρντι δεν είναι όμως βροντοφώναξε… παρών!

Ζόρντι δεν είναι όμως βροντοφώναξε… παρών!

Απόντος του τραυματία Ζόρντι Γκόμεθ ο Ιωάννης Κούσουλος πήρε την ευκαιρία του από τον Μπεργκ και δεν… κοίταξε ποτέ πίσω.

Στο ματς με την ΑΕΛ ο διεθνής Κύπριος του τριφυλλιού πήρε φανέλα βασικού και είχε καλή παρουσία παρά το 1-1 στο Τσίρειο ενώ με την ΕΝΠ ξεχώρισε με το πάθος και την ενέργεια του στο γήπεδο σκοράροντας μάλιστα και το κρίσιμο γκολ στο 82′ για το 2-0.

Ζόρντι Γκόμεθ δεν είναι για να φτιάχνει παιχνίδι και να οργανώνει από πίσω όμως δείχνει στον Μπεργκ πως μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν όποτε τον χρειαστεί.

Δυναμικός στις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, έτρεξε ασταμάτητα για ακόμη ένα παιχνίδι ενώ σε κάποιες περιπτώσεις βοήθησε και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.

Μάλιστα στο 82′ βρέθηκε εκεί που έπρεπε και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα διώχνοντας το άγχος από τους Ομονοιάτες ενώ με τον πανηγυρισμό του έβγαλε και όλο του το… πάθος!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE