Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας- Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας- Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar Δήμος Βερούκας.Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Bazaar ιδρύθηκε το 1994.

Σήμερα αριθμεί 150 καταστήματα και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, την ευθύνη των οποίων ο εκλιπών είχε μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο. η οποία είχε γνωρίσει υπό την καθοδήγηση του σημαντική εξέλιξη καταγράφοντας την τελευταία πενταετία αύξηση του τζίρου της κατά 40%.

Mαζί με τον αδελφό του, Γιώργο επέκτειναν τον Όμιλο Βερούκα ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται και στον χώρο του food service μέσω της Angliss Hellas A.E. , στα logistics με την Αλπικό Ψυγείο Α.Ε. , στο εμπόριο τυροκομικών με την Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ και στον χώρο των ακινήτων μέσω της AVN AE.

Ο Δήμος Βερούκας είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 8 Αυγούστου 1964 και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ήταν απόφοιτος ΕΜΠ, Χημικός Μηχανικός και κατείχε BSc Marketing του Deree College of Athens.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE