Καλύτερο το πρώτο, με λάθη το δεύτερο και… «Χ»

Καλύτερο το πρώτο, με λάθη το δεύτερο και… «Χ»

Λευκή ισοπαλία στο «ΑΕΚ Αρένα»…

Στο ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λαρνακιώτικη ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά με το πέρας του 15λεπτου η ομάδα της Αμμοχώστου… ξεθάρρεψε, βγήκε μπροστά και απείλησε την εστία του Τόνιο.

Μετά το ημίωρο η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές με την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη να είναι πιο επικίνδυνη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα ισόπαλες 0-0

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αν και αναμενόταν ότι οι δύο ομάδες θα συνέχιζαν στους ίδιους ρυθμούς, να έψαχναν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα, εν τέλει, είχαμε ένα μέτριο ως κακό δεύτερο ημίχρονο, με ελάχιστες ευκαιρίες.

Ηλίας Χαραλάμπους και Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπάθησαν με αλλαγές να φρεσκάρουν τις ομάδες τους και να ψάξουν το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση… οδηγού για το τρίποντο.

Αρκετά λάθη στις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων και το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Λεόντιου Τράττου…

Με τον βαθμό της ισοπαλίας η ΑΕΚ είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα στην 8η με 25 βαθμούς.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκαρσία (55΄ Σπόλιαριτς), Φερνάντεθ, Γκονζάλεθ, Ιωάννου (66΄ Τάντι), Γκολομπάρτ, Γιάννου (46΄ Κωνσταντίνου)

Νέα Σαλαμίνα: Kίσσας, Ροντρίγκες, Μαριάνοβιτς (62΄ Κωστή), Σαν Ρομάν, Μαουρίτσιο (64΄ Κίνγκσλεϊ), Λαμπό, Ρέινολτς, Σιαθάς (70΄ Τέλφερ), Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Κωνσταντίνου – Γκαρσία, Τάντι

Πατήστε εδώ για το φιλμ του αγώνα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE