Προς κεκλεισμένων των θυρών αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ λόγω… κορωνοϊού!

Προς κεκλεισμένων των θυρών αγώνας του Γιουρόπα Λιγκ λόγω… κορωνοϊού!

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία προκαλεί προβλήματα και σε αθλητικό επίπεδο, αφού το Ίντερ-Λουντογκόρετς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα κρούσματα από τον κορωνοϊό αυξάνονται ραγδαία στην Ιταλία και προκαλούν έντονες ανησυχίες στις υγειονομικές αρχές της χώρας.

Μετά την αναβολή τεσσάρων Κυριακάτικων αγώνων της Serie A, αποφασίστηκε από τους τοπικούς φορές να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το Ίντερ-Λουντογκόρετς για τους «32» του Europa League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, προς σε αυτή την κατεύθυνση πίεσε και η ΟΥΕΦΑ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, όπως αναφέρει το gazzettadellosport.

Παράλληλα εξετάστηκε και η περίπτωση να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, ωστόσο φαίνεται πως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE