ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε ΜΗΝΥΜΑ ο Σωφρόνης μετά το 5-0 στο Δασάκι

Πήρε ΜΗΝΥΜΑ ο Σωφρόνης μετά το 5-0 στο Δασάκι

Ο Απόλλωνας κέρδισε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου (19/02) τον Εθνικό με 2-0 στο Τσίρειο και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, ελάχιστοι θεωρούν πως η ομάδα της Άχνας μπορεί να ανατρέψει αυτό το σκορ στον επαναληπτικό που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (26/02) στο Δασάκι και η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων, έχει ήδη «στείλει» τον Απόλλωνα στα ημιτελικά.

Όμως, το… εξωπραγματικό 5-0 του Εθνικού απέναντι στην πρωτοπόρο Ανόρθωση, ταρακούνησε πολλούς και κυρίως τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος πήρε ένα ηχηρό μήνυμα από το αποτέλεσμα στο Δασάκι, το οποίο φυσικά και θα μεταφέρει στους παίκτες του.

Ποιο είναι αυτό;

Ότι ναι μεν ο Απόλλωνας έχει ισχυρό προβάδισμα και παραμένει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, αλλά αν κατέβει με… τουπέ στο Δασάκι στη ρεβάνς, δεν θέλει και πολύ για να βρεθεί στο καναβάτσο αν «στραβώσει» το ματς.

Ουσιαστικά, αυτό το 5-0 του Εθνικού απέναντι στην Ανόρθωση, θα λειτουργήσει και ως… «καμπάνα» στο Κολόσσι, για να πάνε άπαντες σοβαροί και υποψιασμένοι στο Δασάκι για να… τελειώσουν εύκολα-δύσκολα τη δουλειά και να πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top