ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 23χρονου καταζητούμενου Κύπριου - Εκκρεμούσαν εντάλματα για σωρεία αδικημάτων

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 23χρονου καταζητούμενου Κύπριου - Εκκρεμούσαν εντάλματα για σωρεία αδικημάτων

 Δεν ξέφυγε απο την ομάδα "Ζ" ο 23χρόνος ο οποίος συνελήφθη σε διαμέρισμα στην Χλώρακα.

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα για παράνομη κατοχή περιουσίας στην Πάφο. Συγκεκριμένα, έρευνα έγινε την Κυριακή (23/2) δυνάμει δικαστικού εντάλματος από μέλη του ΟΠΕ και της ομάδας “Z” σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην Χλώρακα, μετά από πληροφορία ότι υπήρχε κλοπιμαία περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε καταζητούμενος 23χρονος Ε/κ , εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, δύο κλοπών οχημάτων και μία κλοπής μοτοσικλέτας.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, στην κατοχή του 23χρονου ανευρέθηκαν 0,3 γραμμάρια ποσότητα κάνναβης και 0,5 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας και μεταμφεταμίνης.

Ο 23χρονος συνελήφθη και τέθηκε και υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE