ΑΘΗΝΑ: Έκτακτη σύσκεψη για κορονοϊό

ΑΘΗΝΑ: Έκτακτη σύσκεψη για κορονοϊό

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται σήμερα προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα προστασίας της Ελλάδας απέναντι στον κορονοϊό.

Η σύσκεψη θεωρήθηκε επιβεβλημένη μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ιταλία ενώ σε αυτήν θα συμμετάσχουν η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την Κυριακή σε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας της Ελλάδας αποφασίστηκε να μην ληφθούν επιπλέον μέτρα, αλλά να δοθεί όλο το βάρος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού.

Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις εκπαιδευτικές εκδρομές προς την Ιταλία ενώ ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι μαθητές που βρίσκονται στην Ιταλία.

 

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE