ΑΘΗΝΑ: Έκτακτη σύσκεψη για κορονοϊό

ΑΘΗΝΑ: Έκτακτη σύσκεψη για κορονοϊό

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιείται σήμερα προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα προστασίας της Ελλάδας απέναντι στον κορονοϊό.

Η σύσκεψη θεωρήθηκε επιβεβλημένη μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ιταλία ενώ σε αυτήν θα συμμετάσχουν η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την Κυριακή σε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας της Ελλάδας αποφασίστηκε να μην ληφθούν επιπλέον μέτρα, αλλά να δοθεί όλο το βάρος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού.

Παράλληλα, το Υπουργείο Παιδείας της Ελλάδας αποφάσισε να αναστείλει όλες τις εκπαιδευτικές εκδρομές προς την Ιταλία ενώ ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι μαθητές που βρίσκονται στην Ιταλία.

 

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE