Η Le Figaro για την τραγωδία με τη 19χρονη στη Λεμεσό – Δηλώσεις από υποπλοίαρχο

Η Le Figaro για την τραγωδία με τη 19χρονη στη Λεμεσό – Δηλώσεις από υποπλοίαρχο

«Αυτό το πρωί στις 03:30 τοπική ώρα στην Λεμεσό, γυναίκα ναύτης του τμήματος διοίκησης και προμηθειών υποστηρικτικού σκάφους του Charles De Gaulle, απεβίωσε μετά από πτώση από τον 5ο όροφο του ξενοδοχείου της» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του γαλλικού ναυτικού, Υποπλοίαρχος Ερίκ Λαβόλ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του κυπριακού Τύπου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Ήδη είναι σε εξέλιξη έρευνα για να διευκρινιστούν με ακρίβεια τα αίτια της τραγωδίας» προστίθεται στην Le Figaro.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής γαλλικής εφημερίδας σημειώνονται και τα ακόλουθα: «Το γαλλικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται στην Κύπρο μετά από αποστολή τριών εβδομάδων στην ανατολική Μεσόγειο. Το αεροπλανοφόρο και τα συνοδευτικά του σκάφη επιστρέφουν στην θάλασσα τις επόμενες ημέρες με προορισμό τον Ατλαντικό μέσω των στενών του Γιβραλτάρ».

Αναφορές στο τραγικό περιστατικό έχουν κι άλλα Μ.Μ.Ε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE