Β’ Κατηγορία: Οι τηλεοπτικοί αγώνες της 5ης αγωνιστικής

Β’ Κατηγορία: Οι τηλεοπτικοί αγώνες της 5ης αγωνιστικής

Δύο αγώνες που αφορούν τον όμιλο Premier θα μεταδοθούν τηλεοπτικά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Την ερχόμενη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί από τη Cytavision ο αγώνας του ΑΣΙΛ Λύσης με τον Άρη.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, από τη Cablenet θα μεταδοθεί ο αγώνας Ερμής Αραδίππου – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου.

Λόγω της τηλεοπτικής μετάδοσης, ο αγώνας θα αρχίσει στις 14:30, αντί στις 15:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE