Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των Ομονοιατών μετά την ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των Ομονοιατών μετά την ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια μετά από ακόμη ένα ματς δημοσίευσε τις αναρτήσεις των οπαδών της από το ματς με την ΕΝΠ.

H ενημέρωση από Ομόνοια:

Στο πλευρό της ομάδας μας σε ένα ακόμη παιχνίδι ο υπέροχος Πράσινος Λαός «έσπρωξε» τους ποδοσφαιριστές στη δωδέκατη φετινή επιτυχία τους. Στήριξη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ένα ζεστό χειροκρότημα για το «τρίποντο» απέναντι στην ΕΝΠ.

Η ανταπόκρισή σας ήταν και πάλι τεράστια. Υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο κατά την έλευση σας στο γήπεδο, από την εξέδρα πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκειά του, από καφετέρειες στην Κύπρο και το εξωτερικό! Ο κάθε ένας, με τον δικό του τρόπο, στο πλευρό της αγαπούλας!

Τα έχουμε αναρτήσει όλα στο story του λογαριασμού μας στο instagram (@OMONOIAfootball), αλλά σας τα παρουσιάζουμε και πιο κάτω για να τα απολαύσετε ξανά, αλλά και να τα χαρούν όσοι δεν τα έχουν δει! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.