ΚΥΠΡOΣ: Μαθητές πήγαν στην Ιταλία για το Erasmus και ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια

ΚΥΠΡOΣ: Μαθητές πήγαν στην Ιταλία για το Erasmus και ο κορωνοϊός τους χάλασε τα σχέδια

Δώδεκα Ελληνοκύπριοι μαθητές, οι οποίοι μετέβησαν στο Μιλάνο μαζί με τον καθηγητή τους στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής μαθητων Erasmous «Εγκλωβίστηκαν» στην Ιταλία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σεδηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Χαράλαμπο Διονυσίου ανέφερε πως τα σχολεία της περιοχής που φιλοξενούσαν τους Κύπριος μαθητές έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με τον κ. Διονυσίου οι μαθητές λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ενώ με την επιστροφή τους στην Κύπρο θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Όπως ο κ. Διονύσιου δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος παραμονής των μαθητών στο Μιλάνο και έτσι θα υπάρξει άμεση επιστροφή τους στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των Ε/κ»

Η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των πέντε συμπατριωτών μας στα κατεχόμενα συνιστά κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών αρχών δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ

LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΡΑΖ