Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Τραγωδία στην Κρήτη – Γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο της

Μία σοκαριστική τραγωδία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο δρόμο μεταξύ Σταλίδας και Χερσονήσου στην Κρήτη. Γυναίκα περίπου 50 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ίδιου της του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που μεταδίδει το neakriti.gr η γυναίκα που βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο της, προσπάθησε να το σταματήσει από την πίσω πλευρά όταν αυτό άρχισε να κινείται -πιθανότατα- επειδή δεν είχε πιάσει το χειρόφρενο.

Στην προσπάθεια της ωστόσο φαίνεται πως παρασύρθηκε και τελικά κατέληξε αφήνοντας την τελευταία της πνοή δυστυχώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE