ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θα επιδιορθωθεί το μνημείο για την εισβολή στον Καραβά

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Θα επιδιορθωθεί το μνημείο για την εισβολή στον Καραβά

Το «μνημείο ειρήνης και ελευθερίας», όπως ονομάζεται αυτό που έχουν τοποθετήσει στην παραλία στο Πέντε μίλι όπου έγινε η απόβαση των τουρκικών στρατευμάτων στην εισβολή, θα επιδιορθωθεί με ποσό 3,5 εκ ΤΛ (0,53 εκ ευρώ), σύμφωνα με δηλώσεις του «δημάρχου» Καραβά, Φιράτ Ατασέρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το ποσό διατέθηκε από το «υπουργείο δημοσιονομικών» και το «ανώτατο όργανο μνημείων» ενώ ήδη έχει γίνει η προεργασία και η μελέτη που απαιτούνται. Η επιδιόρθωση θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE