ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακάθεκτη η Lemesos Volleyball για τίτλο και άνοδο

Ακάθεκτη η Lemesos Volleyball για τίτλο και άνοδο

Με νίκες των Lemesos Volleyball και Ε.Ν. Α.ΑΘ. συνεχίστηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 η τελική φάση (θέσεις 1-4) στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών. Οι αγώνες που έγιναν ήταν στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής.

ΓΗΠ. ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: NCMA ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – LEMESOS VOLLEYBALL

Η Lemesos Volleyball πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-3  επί της NCMA Νέα Σαλαμίνα και με 06 βαθμούς και δυο στα δυο οδηγεί την κούρσα ανόδου.

Οι «ροζ» μπήκαν δυνατά και κέρδισαν 16-25 στο πρώτο σετ και προηγήθηκαν με 0-1 σετ. Οι «ερυθρόλευκες» αντέδρασαν κερδίζοντας το δεύτερο σετ 25-18 ισοφαρίζοντας σε 1-1 το παιχνίδι.

Η ισοφάριση «θύμωσε» την ομάδα της Λεμεσού που επικράτησε στο τρίτο σετ 14-25 και επανέκτησε το προβάδισμα 1-2 σετ. Στο τέταρτο σετ έγινε πολύ κλειστό παιχνίδι με την ομάδα της Lemesos Volleyball να επικρατεί 22-25 και να σφραγίζει τη νίκη 1-3 σετ. Τον αγώνα παρακολούθησαν 200 φίλαθλοι. Οι μισοί ήταν υποστηρικτές της NCMA Νέας Σαλαμίνας και οι άλλοι μισοί της Lemesos Volleyball.

Tον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μ. Γρηγορίου, Δ. Κουκούνης. Σημειωτής ήταν η Ε. Ευαγγελίδου.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΕΤ. – Ε.Ν.Α.ΑΘ

Την πρώτη της νίκη σε δυο αγώνες πέτυχε η Ε.Ν. Α.ΑΘ. που επικράτησε εύκολα στο «Θεμιστόκλειο» της Ανορθώσεως Πετόσφαιρα με 0-3 σετ και μπήκε στο κόλπο ανόδου. Οι «κιτρινόμαυρες» ήταν πολύ καλές κερδίζοντας το πρώτο και τρίτο σετ 13-25 και 16-25. Η Ανόρθωση Πετ. έδειξε να αντιδρά στο δεύτερο σετ όμως η ομάδα του Αγίου Αθανασίου κέρδισε 22-25 και έφθασε στο τρίποντο.

Διαιτητές ήταν οι Ι. Σοφοκλέους,Γ. Παύλου με σημειωτή τον Α. Πέτρου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΘΕΣΕΙΣ 1-4 – 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Lemesos Volleyball (02-00 06-01 (ΣΕΤ) 06
  2. NCMA Νέα Σαλαμίνα (01-01, 04-03(ΣΕΤ) 03
  3. Ε.Ν.Α.ΑΘ (01-01, 03-03(ΣΕΤ) 03
  4. Ανόρθωση Πετ. (00-02,00-06(ΣΕΤ) 00

Για την 3η αγωνιστική του Ομίλου την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, θα γίνουν οι αγώνες: Lemesos Volleyball – Ανόρθωση Πετ. (Λύκειο Πολεμιδιών στις 20:00), Ε.Ν. Α.ΑΘ. – NCMA Νέα Σαλαμίνα (Γυμνάσιο Αγ. Αθανασίου 20:15).

Προβάδισμα Αχιλλέα Κ.

Για τις θέσεις κατάταξης 11-12 του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας ο Αχιλλέας Καϊμακλίου κέρδισε τον Ροτσίδη Μάμμαρι στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς με 0-3 και είναι το ισχυρό φαβορί για την 11η θέση. Τα σετ μετά από ένα πολύ «κλειστό» αγώνα (22-25,21-25, 20-25). Ο επαναληπτικός θα γίνει στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας τον Μάρτιο.

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top