ΚΑΣΤΑΝΟΣ: Τι κάνει στην Ιταλία μετά τα κρούσματα κορωνοϊού – «Πανικοβλήθηκα λίγο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΣΤΑΝΟΣ: Τι κάνει στην Ιταλία μετά τα κρούσματα κορωνοϊού – «Πανικοβλήθηκα λίγο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής, Γρηγόρης Κάστανος, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του OMEGA για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ιταλία λόγω κορωνοϊού.

«Πανικοβλήθηκα λίγο. Μένω περισσότερες ώρες στο σπίτι, όταν βγαίνω δεν φοράω μάσκα αλλά πλέον θα βάζω» είπε ο ποδοσφαιριστής της Πεσκάρα, Γρηγόρης Κάστανος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE