Παίκτης ήρθε Κύπρο και βρήκε εχθρική την Ομόνοια;

Παίκτης ήρθε Κύπρο και βρήκε εχθρική την Ομόνοια;

Τι διαβάζουμε σήμερα; Μιλάμε για... απίστευτα πράγματα και προσπαθούμε να δούμε αν πρόκειται για φάρσα, αφού περισσότερο με προϊόν φαντασίας μοιάζει.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ένας Άγγλος παίκτης που ονομάζεται Ρις Ντόμπσον, έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Cambridge-news.co.uk» και έκανε αναφορά στην Ομόνοια!

Ο 24χρονος πήρε μεταγραφή στην Φλεκερόι, ομάδα 3ης κατηγορίας της Νορβηγίας και τόνισε πως η πρώτη του απόπειρα να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ήταν στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας! Ο αρθρογράφος τονίζει πως βρήκε τον σύλλογο εχθρικό και μετά από δύο μήνες επέτρεψε στην Αγγλία.

Ακούστε και το άλλο...

Είπε πως τα βρήκε σκούρα με τη γλώσσα. Η μισή Κύπρος μιλάει αγγλικά, πως τα κατάφερε να δυσκολευτεί;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE