ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλεί για πληροφορίες και τεκμηρίωση η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού

Καλεί για πληροφορίες και τεκμηρίωση η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού

H Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού δηλώνει πως όλοι όσοι με δική τους πρωτοβουλία προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε πιθανή διάπραξη αδικημάτων διαφθοράς βάσει του Νόμου, να θεωρούν πως αυτοδικαίως θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Επιτροπής και ως προς τούτο να αναμένουν άνευ ετέρου κλήση προς παροχή πληροφοριών.

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωση της η Επιτροπή σε σχέση με τις δημόσιες δηλώσεις των πολιτικών, σημειώνοντας παράλληλα πως η τήρηση εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας είναι κατά Νόμο υποχρεωτική σε σχέση με τις πληροφορίες, τα έγγραφα ή άλλα στοιχεία που έρχονται σε γνώση της Επιτροπής κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της.

Στην ανακοίνωση, η Επιτροπή αναφέρει πως η διευκρίνιση αυτή προήλθε λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες αναφορές για το κατά πόσο θα κληθούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού για κατάθεση, σχετικά με τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου, μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ και ο Δήμαρχος Πάφου.

«Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε το καλοπροαίρετο των μέσων ενημέρωσης, των αναγνωστών και ακροατών. Θέλουμε όμως και εμείς από την πλευρά μας, να καταστήσουμε σαφές, πως όλες οι πράξεις και ενέργειες μας διέπονται από τον περί της Καταπολέμησης της Χειραγώγησης Αθλητικών Γεγονότων Νόμο του 2017. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κάθε δήλωση και η κάθε συνέντευξη αξιολογούνται από την Επιτροπή, η οποία και πράττει ανάλογα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top